Dit hebben we al voor elkaar gekregen!

Fantastisch wat we met jullie hebben kunnen realiseren!

Want stropers tegen houden kunnen we niet alleen! Zonder jullie hadden we niet al deze successen kunnen boeken. Kijk wat we samen al mogelijk hebben kunnen maken!

De laatste projecten!

  • Stop Fish Bombing

    Stop Fish Bombing

    Stop Fish Bombing maakt gebruik van de laatste technologie om rifbommers te vinden en tegen te houden! Zo beschermen ze honderden kilometers koraal, vissen en alle andere kleine zee inwonertjes. NWC doneerde een boot en wel twee sensoren!
  • Bornean Sunbear Conservation Society

    Bornean Sunbear Conservation Society

    2022 – Maleisië || We hebben vier beren geadopteerd! Zo krijgen zij voor een jaar lang de juiste voeding, medische verzorging en een gezonde leefomgeving.

HIGHLIGHTS

Pantserkrok

Project Mecistops

2021 – West-Afrika
Om de pantser krokofil in West-Afrika te kunnen beschermen van stropers financierde NWC technologie die stropers in het water kon detecteren.

Lees meer

2_DWV1175

Smart Parks

2020 – Namibie
We doneerde tracking collars voor woestijn leeuwen zodat ze beter te volgen zijn! Hier leren wetenschappers ontzettend veel van en kunnen we leeuwen beter beschermen

Lees meer

bailey1

Wildlife Watch Dogs

2018 – Borneo
Honden zijn geweldig in het opspeuren van wilde dieren die stiekem worden vervoerd!  NWC droeg bij in het bepakken en trainen van deze slimme honden!

Lees meer

pangolin

Transport van Pangolins

2018 – Kameroon
Om schubdieren in veiligheid te brengen moeten ze soms vervoerd worden. Naar een verzorgingscenter of een nieuw beschermd leefgebied. NWC doneerde 10 dozen voor de Pangolin

Lees meer

272862869_1599212587100455_692698738941751355_n

Shark Stewards

2019 – Indonesie
Samen met kledingmerk Beer&Maes haalde NWC een flinke donatie op om haaien in indonesie te beschermen van stropen! 

Lees meer

SeaTurtle 03

Sea Turtle Conservation

2018 – Curacao
Om de vele schildpadden die op de caribische stranden komen te beschermen moet je je vlug kunnen voortbewegen! Daarom financierde NWC een nieuwe auto voor Sea Turtle Conservation Curacao. Nu kunnen ze nog sneller te werk!
Lees meer

P1130810

Painted Dog Conservation

2017 – Zimbabwe
NWC doneerde 8 halsbanden om wilde honden te volgen. Zo weten we precies waar ze zijn en wat ze doen – handige informatie om betere beschermmiddelen toe te passen.
Lees meer

baby-neushoorn2_BG

The Rhino Orphanage

2016 – Zuid Afrika
De start van NWC en ons eerst gesteunde project! Na het succes van ‘Freek tegen de Stropers’ starte NWC met het doneren van technologie om neushoorns in Zuid Afrika beter te monitoren en te beschermen.
Lees meer

EN DAT IS NOG LANG NIET ALLES!

Hieronder onze historie! Check wat we in het verleden al hebben kunnen betekenen voor de vele bevlogen partijen die wij wereldwijd steunen. 

2

Word ook wildlife Crime Fighter en help mee!

Check wat jij kan betekenen in de strijd tegen stropers