Help mee!

Zo kun jij ook helpen!

Meehelpen kan op zoveel manieren!

Er zijn verschillende manieren hoe jij je steentje kan bijdragen in het gevecht tegen Wildlife Crime! Check de mogelijkheden hieronder, of verzin zelf een toffe actie!

Er zijn vele mogelijkheden om geld in te zamelen door middel van een actie. Voor inspiratie kun je eens kijken op de "Wilde Wall of Fame"

Verzin een actie

Er zijn vele mogelijkheden om geld in te zamelen door middel van een actie. Voor inspiratie kun je eens kijken op de “Wilde Wall of Fame”
Donaties zijn welkom! Maandelijk, jaarlijks of eenmalig - alle beetjes samen maken een groot verschil in het gevecht tegen dierstroperij

Word donateur

Donaties zijn welkom! Maandelijk, jaarlijks of eenmalig – alle beetjes samen maken een groot verschil in het gevecht tegen dierstroperij
Petities werken niet? Fout! Door het zetten van je handtekening draag je bij aan een movement, een verandering. Kosteloos en effectief!

Teken een petitie

Petities werken niet? Fout! Door het zetten van je handtekening draag je bij aan een movement, een verandering. Kosteloos en effectief!

Actuele petities

Schermafbeelding 2022-11-15 om 13.23.54

End The Trade

‘End The Trade’  zet zich in voor het beeindigen van handel in wilde dieren. Ze zijn een zijtak van de organisatie ‘Extinction Ends Here’. Door zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen hopen ze regeringen wereldwijd te laten zien hoeveel mensen tegen uitsterven zijn van onze wilde wereld. Deze druk heeft nu al z’n vruchten afgeworpen!

stop_finning1080

Stop de Haaienvinnen Handel

Wist je dat er in Europa nog landen zijn die een grote bijdrage leveren aan de internationale haaienvinnen handel? Dat kan niet langer vind stop-finning-eu.org. Zij zetten zich in om wetten door de Europese Unie te drukken zodat ook Europa deze handel niet langer accepteerd. Ze kunnen elke handtekening hard gebruiken!

thumbnail-1707x170721-1

Power to the Paling

De paling is de pineut! Hij staat op het punt te verdwijnen uit Europa en dat moeten we natuurlijk voorkomen. De paling heeft het niet makkelijk in Europa en geniet nog niet van internationale bescherming. Daar wil Power to the Paling iets aan doen, en dat kunnen ze niet zonder jou! Bekijk snel hun website en zet je krabbel.

 

Extra informatie